586 Stedenbouwkundige B. Fokkinga 1944 - 1988


Hoofdcategorie 6 Ruimtelijke ontwikkeling
Subcategorie 6.2 Ruimtelijke ordening
Hoofdcategorie 11 Families en personen
Archiefvormer Fokkinga, B.
Periode 1944 - 1988
Bereik en inhoud De collectie bestaat vrijwel uitsluitend uit stukken met betrekking tot de wederopbouw van de stad Nijmegen.
Omvang 0,25 m.
Aantekeningen Niet alle in de collectie opgenomen tekeningen zijn van de hand van Fokkinga; tekeningen met de initialen 'LH' zijn vervaardigd door zijn assistent/leerling L. Hansen.
Openbaarheid Deels openbaar
Verantwoording Ties de Mol (1994)
Verwerving De collectie Fokkinga is in 1994 geschonken aan het Gemeentearchief Nijmegen.
Voorwaarden voor raadpleging Inventarisnummer 13 is tot het jaar 2020 niet openbaar en alleen met toestemming van de gemeentearchivaris raadpleegbaar
AanvraaginstructieOpenbare archiefstukken kunnen via de website en in de studiezaal van het Regionaal Archief Nijmegen worden aangevraagd. Om een archiefstuk aan te vragen via onze website, gebruikt u de knop ‘Aanvragen’ op de detailpagina van het archiefstuk. Om een archiefstuk in de studiezaal aan te vragen noteert u op een aanvraagbriefje de naam van het archief en het inventarisnummer van het betreffende archiefstuk. Zie voor adres en openingstijden de website: https://regionaalarchiefnijmegen.nl.
Citeerinstructie Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste éénmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met een verkorte aanhaling. Volledig: "Regionaal Archief Nijmegen (RAN), 586 Stedenbouwkundige B. Fokkinga 1944 - 1988, inventarisnummer …." Verkort: "RAN, verkorte titel archief, inv.nr. …".