94 Raad voor Maatschappelijke Opbouw Nijmegen 1953 - 1984


Hoofdcategorie 14 Welzijn en maatschappelijke zorg
Subcategorie 14.4 Buurt- en wijkzorg
Archiefvormer Raad voor Maatschappelijke Opbouw Nijmegen (1964-1986)
Periode 1953 - 1984
Omvang 20,625 m.
Medium Papier
Aantekeningen Er bevinden zich ook oudere stukken in het archief, met name van de Armenraad.
Openbaarheid Deels openbaar
Verantwoording 1997
Verwerving Het archief is in een aantal zendingen, meestal voorzien van een begeleidende lijst, overgedragen aan het gemeentearchief.
Ordening In 1996 - 1997 zijn alle delen bij elkaar geplaatst, materieel verzorgd. De gebruikte code is in ere gehouden; waar geen code is teruggevonden is een code toegekend of zijn de stukken bij elkaar gehouden, zoals bij de publikaties en nota's.
AanvraaginstructieOpenbare archiefstukken kunnen via de website en in de studiezaal van het Regionaal Archief Nijmegen worden aangevraagd. Om een archiefstuk aan te vragen via onze website, gebruikt u de knop ‘Aanvragen’ op de detailpagina van het archiefstuk. Om een archiefstuk in de studiezaal aan te vragen noteert u op een aanvraagbriefje de naam van het archief en het inventarisnummer van het betreffende archiefstuk. Zie voor adres en openingstijden de website: https://regionaalarchiefnijmegen.nl.
Citeerinstructie Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste éénmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met een verkorte aanhaling. Volledig: "Regionaal Archief Nijmegen (RAN), 94 Raad voor Maatschappelijke Opbouw Nijmegen 1953 - 1984, inventarisnummer …." Verkort: "RAN, verkorte titel archief, inv.nr. …".