152 Huize De Honinghoeve Nijmegen 1968 - 1973


Hoofdcategorie 14 Welzijn en maatschappelijke zorg
Subcategorie 14.3 Bejaardenzorg
Archiefvormer Huize De Honinghoeve
Periode 1968 - 1973
Openbaarheid Openbaar
Verantwoording R. Spanings (1989)
Verwerving Bij de inventarisatie van de archieven van het RK. Parochiaal Armbestuur en de Stichting Huize St. Anna bleken enkele archiefstukken overgebracht, die behoren tot het archief van Huize De Honinghoeve. Na overleg met de Administratie is overeengekomen de stukken op het Gemeentearchief Nijmegen te laten, waarvan een schrifelijke bevestiging verzonden is aan Huize De Honinghoeve
Ordening De stukken zijn opgeborgen aansluitend aan het archief van de RK. Stichting Huize St. Anna en ook de nummering sluit aan op Het Archief van de RK. Stichting Huize St. Anna.
AanvraaginstructieOpenbare archiefstukken kunnen via de website en in de studiezaal van het Regionaal Archief Nijmegen worden aangevraagd. Om een archiefstuk aan te vragen via onze website, gebruikt u de knop ‘Aanvragen’ op de detailpagina van het archiefstuk. Om een archiefstuk in de studiezaal aan te vragen noteert u op een aanvraagbriefje de naam van het archief en het inventarisnummer van het betreffende archiefstuk. Zie voor adres en openingstijden de website: https://regionaalarchiefnijmegen.nl.
Citeerinstructie Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste éénmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met een verkorte aanhaling. Volledig: "Regionaal Archief Nijmegen (RAN), 152 Huize De Honinghoeve Nijmegen 1968 - 1973, inventarisnummer …." Verkort: "RAN, verkorte titel archief, inv.nr. …".