507 Nijmeegsche Spoorwegmaatschappij; vervallen 1860 - 1923


Hoofdcategorie 8 Verkeer en vervoer
Subcategorie 8.3 Spoor- en tramwegen
Periode 1860 - 1923
Openbaarheid Openbaar
Fysieke kenmerken en technische vereisten Alleen op microfiche aanwezig
Bestaan en bewaarplaats van originelen De originelen bevinden zich in het Utrechts Archief, toegang 926: Nijmeegsche Spoorweg-maatschappij, 1860-1923.
AanvraaginstructieOpenbare archiefstukken kunnen via de website en in de studiezaal van het Regionaal Archief Nijmegen worden aangevraagd. Om een archiefstuk aan te vragen via onze website, gebruikt u de knop ‘Aanvragen’ op de detailpagina van het archiefstuk. Om een archiefstuk in de studiezaal aan te vragen noteert u op een aanvraagbriefje de naam van het archief en het inventarisnummer van het betreffende archiefstuk. Zie voor adres en openingstijden de website: https://regionaalarchiefnijmegen.nl.
Citeerinstructie Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste éénmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met een verkorte aanhaling. Volledig: "Regionaal Archief Nijmegen (RAN), 507 Nijmeegsche Spoorwegmaatschappij; vervallen 1860 - 1923, inventarisnummer …." Verkort: "RAN, verkorte titel archief, inv.nr. …".