650 Stichting Nijmeegs Muziekfestival 1987 - 1994


Hoofdcategorie 17 Kunst en cultuur
Archiefvormer Stichting Nijmeegs Muziekfestival (1991)
Periode 1987 - 1994
Omvang 0,125 m.
Openbaarheid Openbaar
Verantwoording 2006
Geschiedenis van het archief In 2006 is de Collectie Sporbeck opgesplitst. Hierbij is het oorspronkelijke nr. 51 overgegaan naar het archief van de Stichting Nijmeegs Muziekfestival en heeft hier nr. 1 gekregen.
Verwerving Het archief is in 1994 geschonken aan het Gemeentearchief Nijmegen.
AanvraaginstructieOpenbare archiefstukken kunnen via de website en in de studiezaal van het Regionaal Archief Nijmegen worden aangevraagd. Om een archiefstuk aan te vragen via onze website, gebruikt u de knop ‘Aanvragen’ op de detailpagina van het archiefstuk. Om een archiefstuk in de studiezaal aan te vragen noteert u op een aanvraagbriefje de naam van het archief en het inventarisnummer van het betreffende archiefstuk. Zie voor adres en openingstijden de website: https://regionaalarchiefnijmegen.nl.
Citeerinstructie Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste éénmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met een verkorte aanhaling. Volledig: "Regionaal Archief Nijmegen (RAN), 650 Stichting Nijmeegs Muziekfestival 1987 - 1994, inventarisnummer …." Verkort: "RAN, verkorte titel archief, inv.nr. …".