896 Theo Wiellersen 1992 - 2003


Rubriek: 1 Archief
Voorwaarden voor gebruikAfgesproken is dat het copyright van de uitzendingen na het overlijden van Theo Wiellersen (2013) eigendom blijft van zijn vrouw. Na haar overlijden gaat het copyright over op Regionaal Archief Nijmegen. Het Regionaal Archief is gerechtigd tot gebruik van het materiaal voor niet-commerciële doeleinden (zie Nijmegen TV).
AanvraaginstructieOpenbare archiefstukken kunnen in de studiezaal van het Regionaal Archief Nijmegen worden aangevraagd. Zie voor adres en openingstijden de website: https://regionaalarchiefnijmegen.nl.

Om een archiefstuk in de studiezaal van het archief aan te vragen noteert u op een aanvraagbriefje de naam van het archief en het inventarisnummer van het betreffende archiefstuk. Alleen opeenvolgende inventarisnummers kunnen op één aanvraagbriefje ingevuld worden.
Citeerinstructie Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste éénmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met een verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Regionaal Archief Nijmegen (RAN), 896 Theo Wiellersen 1992 - 2003, inventarisnummer ….

VERKORT:
RAN, verkorte titel archief, inv.nr. ….