1631 Werkgroep Historie Hees 2003 - 2011


Hoofdcategorie 17 Kunst en cultuur
Subcategorie 17.5 Letterkunde
Archiefvormer Werkgroep Historie Hees (1995)
Periode 2003 - 2011
Bereik en inhoud De collectie bevat correspondentie en aantekeningen van leden van de werkgroep en diverse verzamelde materialen zoals foto's, kopieën van publicaties en kopieën van archiefstukken. De collectie bevat de neerslag van het onderzoek naar de geschiedenis van Hees en haar bewoners.
Omvang 0,625 m.
Openbaarheid Openbaar
Verantwoording Henk Termeer, Renier van de Giessen (2017)
Geschiedenis van het archief De collectie berustte bij lid van de werkgroep L. Mahler.
Verwerving Schenking 2016
Selectie Uit de collectie is niets vernietigd.
Ordening Van de collectie is een plaatsingslijst gemaakt.
AanvraaginstructieOpenbare archiefstukken kunnen via de website en in de studiezaal van het Regionaal Archief Nijmegen worden aangevraagd. Om een archiefstuk aan te vragen via onze website, gebruikt u de knop ‘Aanvragen’ op de detailpagina van het archiefstuk. Om een archiefstuk in de studiezaal aan te vragen noteert u op een aanvraagbriefje de naam van het archief en het inventarisnummer van het betreffende archiefstuk. Zie voor adres en openingstijden de website: https://regionaalarchiefnijmegen.nl.
Citeerinstructie Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste éénmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met een verkorte aanhaling. Volledig: "Regionaal Archief Nijmegen (RAN), 1631 Werkgroep Historie Hees 2003 - 2011, inventarisnummer …." Verkort: "RAN, verkorte titel archief, inv.nr. …".