1690 Plangroep Hessenberg 1996 - 2005


Hoofdcategorie 6 Ruimtelijke ontwikkeling
Subcategorie 6.2 Ruimtelijke ordening
Subcategorie 6.3 Volkshuisvesting
Archiefvormer Plangroep Hessenberg (1996-2005)
Periode 1996 - 2005
Bereik en inhoud Het archief bevat onder andere series ingekomen en kopieën van uitgaande stukken, vergaderstukken van de Plangroep en de Overleggroep Hessenberg, en herinrichtingsplannen.
Omvang 0,4375 m.
Medium Papier
Openbaarheid Openbaar
Verantwoording Robert Spanings (2019)
Geschiedenis van het archief De archiefstukken zijn door wijkopbouwmedewerker A.B. Jansen 1950 (Ton) verzameld en in 2006 overgedragen aan het Regionaal Archief Nijmegen.
Verwerving Schenking 2018
Selectie Ingekomen stukken van de gemeente Nijmegen, (fotokopieën van) artikelen uit het dagblad De Gelderland betreffende de bouwplannen 'Flash Gordon' en 'Hessenberg', en dubbele flyers en een promotiekrantje 'Nijmegen wordt zó mooi' zijn vernieitigd.
Ordening Plaatsingslijst
AanvraaginstructieOpenbare archiefstukken kunnen via de website en in de studiezaal van het Regionaal Archief Nijmegen worden aangevraagd. Om een archiefstuk aan te vragen via onze website, gebruikt u de knop ‘Aanvragen’ op de detailpagina van het archiefstuk. Om een archiefstuk in de studiezaal aan te vragen noteert u op een aanvraagbriefje de naam van het archief en het inventarisnummer van het betreffende archiefstuk. Zie voor adres en openingstijden de website: https://regionaalarchiefnijmegen.nl.
Citeerinstructie Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste éénmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met een verkorte aanhaling. Volledig: "Regionaal Archief Nijmegen (RAN), 1690 Plangroep Hessenberg 1996 - 2005, inventarisnummer …." Verkort: "RAN, verkorte titel archief, inv.nr. …".