1811 Collectie Kees Moerbeek 2017 - 2024


Hoofdcategorie 17 Kunst en cultuur
Subcategorie 17.3 Beeldende kunst
Archiefvormer Kees Moerbeek (10/4/1955)
Periode 2017 - 2024
Bereik en inhoud De collectie bestaat uit door Kees Moerbeek vervaardigde filmpjes en afbeeldingen op basis van door hem digitaal ingekleurde en bewerkte historische prenten en foto's, veelal uit de collectie van het RAN
Medium Digitale bestanden
Openbaarheid Openbaar
Verantwoording H. Trapman
Verwerving Schenking door archiefvormer
Ordening Plaatsingslijst
AanvraaginstructieOpenbare archiefstukken kunnen via de website en in de studiezaal van het Regionaal Archief Nijmegen worden aangevraagd. Om een archiefstuk aan te vragen via onze website, gebruikt u de knop ‘Aanvragen’ op de detailpagina van het archiefstuk. Om een archiefstuk in de studiezaal aan te vragen noteert u op een aanvraagbriefje de naam van het archief en het inventarisnummer van het betreffende archiefstuk. Zie voor adres en openingstijden de website: https://regionaalarchiefnijmegen.nl.
Citeerinstructie Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste éénmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met een verkorte aanhaling. Volledig: "Regionaal Archief Nijmegen (RAN), 1811 Collectie Kees Moerbeek 2017 - 2024, inventarisnummer …." Verkort: "RAN, verkorte titel archief, inv.nr. …".