896 Radio-uitzendingen van Theo Wiellersen: 'Met Thé op pad' 1992 - 2003


Hoofdcategorie 12 Economie en bedrijfsleven
Subcategorie 12.6 Media
Archiefvormer Theo Wiellersen (9/11/1927-20/5/2013)
Periode 1992 - 2003
Bereik en inhoud Het betreft uitzendingen van het programma "Met Thé op pad", gemaakt voor WFM 107.1 (de voormalige Lokale Omroep Stichting Milbergen) door Theo Wiellersen (1927-2013).
Omvang 0 m.
Openbaarheid Openbaar
Verantwoording 2003 te Ubbergen
Verwerving Schenking 2004
Ordening De plaatsingslijst bevat de nummers van de uitzendingen, gevolgd door de datum en het onderwerp vd uitzending. De uitzendingen staan op CD's, opgenomen in de CD-collectie van het Regionaal Archief Nijmegen onder de nummers 77-112 / 144-150. Op elke CD staan de nummers van de uitzendingen volgens de plaatsingslijst. Van een aantal uitzendingen ontbreekt het geluidsfragment.
Voorwaarden voor reproductie Na het overlijden van Tiny Wiellersen-van der Linden (2011) en Theo Wiellersen (2013) is het copyright van de uitzendingen overgegaan naar het Regionaal Archief Nijmegen. Aangezien het RAN echter niet beschikt over toestemming van de geïnterviewden en de interviews ook worden onderbroken door muziekfragmenten waarop rechten zouden kunnen rusten, zijn de uitzendingen alleen in de studiezaal van het RAN te beluisteren.
AanvraaginstructieOpenbare archiefstukken kunnen via de website en in de studiezaal van het Regionaal Archief Nijmegen worden aangevraagd. Om een archiefstuk aan te vragen via onze website, gebruikt u de knop ‘Aanvragen’ op de detailpagina van het archiefstuk. Om een archiefstuk in de studiezaal aan te vragen noteert u op een aanvraagbriefje de naam van het archief en het inventarisnummer van het betreffende archiefstuk. Zie voor adres en openingstijden de website: https://regionaalarchiefnijmegen.nl.
Citeerinstructie Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste éénmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met een verkorte aanhaling. Volledig: "Regionaal Archief Nijmegen (RAN), 896 Radio-uitzendingen van Theo Wiellersen: 'Met Thé op pad' 1992 - 2003, inventarisnummer …." Verkort: "RAN, verkorte titel archief, inv.nr. …".

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.