713 Collectie briefhoofden Nijmegen 1840-heden


Hoofdcategorie 12 Economie en bedrijfsleven
Subcategorie 12.1 Ambacht, nijverheid en industrie
Archiefvormer Collectie briefhoofden
Periode 1840-heden
Bereik en inhoud Deze collectie bestaat, naast briefhoofden, uit nota's en andere documenten met een beeldmerk of logo van Nijmeegse firma's vanaf ongeveer 1840 tot heden.
Omvang 2,25 m.
Openbaarheid Openbaar
Verantwoording 2006
Geschiedenis van het archief De inv.nrs. 1939-1957 zijn toegevoegd tijdens de inhaalslag acquisitie 2010 en afkomstig uit financiële stukken van de Belangenvereniging Molenstraat (archief 1026, toegang 1263) die geselecteerd zijn voor vernietiging.
AanvraaginstructieOpenbare archiefstukken kunnen via de website en in de studiezaal van het Regionaal Archief Nijmegen worden aangevraagd. Om een archiefstuk aan te vragen via onze website, gebruikt u de knop ‘Aanvragen’ op de detailpagina van het archiefstuk. Om een archiefstuk in de studiezaal aan te vragen noteert u op een aanvraagbriefje de naam van het archief en het inventarisnummer van het betreffende archiefstuk. Zie voor adres en openingstijden de website: https://regionaalarchiefnijmegen.nl.
Citeerinstructie Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste éénmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met een verkorte aanhaling. Volledig: "Regionaal Archief Nijmegen (RAN), 713 Collectie briefhoofden Nijmegen 1840-heden, inventarisnummer …." Verkort: "RAN, verkorte titel archief, inv.nr. …".

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.