73 Stichting Jan van Hoof Nijmegen 1946 - 1954


Hoofdcategorie 5 Defensie en oorlog
Subcategorie 5.5 Tweede Wereldoorlog
Hoofdcategorie 17 Kunst en cultuur
Archiefvormer Stichting Jan van Hoof Nijmegen (1946-1954)
Periode 1946 - 1954
Omvang 0,0625 m.
Medium 0,06 m papier.
Openbaarheid Openbaar
Verantwoording Rob Meijer (2016)
Geschiedenis van het archief Het archief van de Stichting Jan van Hoof Nijmegen werd in 1976 aan het Gemeentearchief Nijmegen geschonken.
Verwerving Schenking, 1976
Selectie Er is niet geselecteerd voor vernietiging.
AanvraaginstructieOpenbare archiefstukken kunnen via de website en in de studiezaal van het Regionaal Archief Nijmegen worden aangevraagd. Om een archiefstuk aan te vragen via onze website, gebruikt u de knop ‘Aanvragen’ op de detailpagina van het archiefstuk. Om een archiefstuk in de studiezaal aan te vragen noteert u op een aanvraagbriefje de naam van het archief en het inventarisnummer van het betreffende archiefstuk. Zie voor adres en openingstijden de website: https://regionaalarchiefnijmegen.nl.
Citeerinstructie Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste éénmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met een verkorte aanhaling. Volledig: "Regionaal Archief Nijmegen (RAN), 73 Stichting Jan van Hoof Nijmegen 1946 - 1954, inventarisnummer …." Verkort: "RAN, verkorte titel archief, inv.nr. …".

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit item

Plaats een reactie

Velden met een zijn verplichte velden.