1222 Secretarie Gemeente Nijmegen / Maatschappelijke zorg 1946 - 1984


Hoofdcategorie 1 Openbaar bestuur
Subcategorie 1.1 Bestuursinstellingen
Hoofdcategorie 14 Welzijn en maatschappelijke zorg
Archiefvormer Secretarie gemeente Nijmegen (1810-1991)
Periode 1946 - 1984
Bereik en inhoud In afwachting van de inventarisatie van het archief van de secretarie van de gemeente Nijmegen over de periode 1946-1984 stelt het Regionaal Archief Nijmegen voorlopige dossierinventarissen beschikbaar per hoofdrubriek.

Het secretariearchief van de gemeente Nijmegen (1946-1984) is in 18 hoofdrubrieken ingedeeld. Van elke hoofdrubriek is een afzonderlijke toegang gemaakt. In deze toegang vindt u de beschrijvingen van de dossiers uit de hoofdrubriek “Maatschappelijke zorg”, ingedeeld op basis van de Basis Archief Code (BAC). Met behulp van de ordeningsboom aan de linkerkant van het scherm is een goede indruk te krijgen van de onderwerpen van de dossiers in deze hoofdrubriek.
Omvang 59,75 m.
Openbaarheid Deels openbaar
Verantwoording 2012
AanvraaginstructieOpenbare archiefstukken kunnen via de website en in de studiezaal van het Regionaal Archief Nijmegen worden aangevraagd. Om een archiefstuk aan te vragen via onze website, gebruikt u de knop ‘Aanvragen’ op de detailpagina van het archiefstuk. Om een archiefstuk in de studiezaal aan te vragen noteert u op een aanvraagbriefje de naam van het archief en het inventarisnummer van het betreffende archiefstuk. Zie voor adres en openingstijden de website: https://regionaalarchiefnijmegen.nl.
Citeerinstructie Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste éénmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met een verkorte aanhaling. Volledig: "Regionaal Archief Nijmegen (RAN), 1222 Secretarie Gemeente Nijmegen / Maatschappelijke zorg 1946 - 1984, inventarisnummer …." Verkort: "RAN, verkorte titel archief, inv.nr. …".