1185 Stichting Katholiek Onderwijs Brakkenstein te Nijmegen 1972 - 1986


Hoofdcategorie 16 Onderwijs en wetenschap
Subcategorie 16.1 Basisonderwijs
Archiefvormer Stichting Katholiek Onderwijs Brakkenstein (1972- )
Periode 1972 - 1986
Omvang 0,125 m.
Medium Omvang van het archief bij binnenkomst: 0,10 meter
Omvang van het archief na selectie: 0,10 meter
Omvang vernietigbare stukken: 0,00 meter
Openbaarheid Openbaar
Verantwoording Rob Wolf (2012)
Geschiedenis van het archief Het betreft een klein deel van het bestuursarchief. Het is niet duidelijk waarom deze twee mappen in het archief van de Sint Josephscholen zijn beland en daar ook zijn achtergebleven. Er zijn twee verklaringen mogelijk. Zoals gezegd heeft de Stichting Katholiek Onderwijs Brakkenstein van het kantoor aan het Kelfkensbos gebruik gemaakt. Ook heeft het op datzelfde adres gevestigde administratiekantoor, Bureau Bijzonder Onderwijs, de administratie van de Stichting Katholiek Onderwijs Brakkenstein verzorgd.
AanvraaginstructieOpenbare archiefstukken kunnen via de website en in de studiezaal van het Regionaal Archief Nijmegen worden aangevraagd. Om een archiefstuk aan te vragen via onze website, gebruikt u de knop ‘Aanvragen’ op de detailpagina van het archiefstuk. Om een archiefstuk in de studiezaal aan te vragen noteert u op een aanvraagbriefje de naam van het archief en het inventarisnummer van het betreffende archiefstuk. Zie voor adres en openingstijden de website: https://regionaalarchiefnijmegen.nl.
Citeerinstructie Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste éénmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met een verkorte aanhaling. Volledig: "Regionaal Archief Nijmegen (RAN), 1185 Stichting Katholiek Onderwijs Brakkenstein te Nijmegen 1972 - 1986, inventarisnummer …." Verkort: "RAN, verkorte titel archief, inv.nr. …".