1807 Technische Kring Dienst (TKD) met betrekking tot de gemeente Heumen 1943 - 1961


Archiefvormer Technische Kring Dienst (1943-1979)
Periode 1943 - 1961
Omvang 0,25 m.
Openbaarheid
Geschiedenis van het archief Het archief is bewaard en beheerd in het gemeentehuis van Heumen, eerst aan de Rijksweg 112 te Malden, vanaf juni 1999 op het Kerkplein 6 te Malden. De tijdens de inventarisatie van het archief van de gemeente Heumen (1990-1999) aangetroffen stukken van het archief van de Technische Kringdienst Maas en Waal en Rijk van Nijmegen (TKD) zijn gelicht en als een apart archief bewerkt. De Technische Dienst Kring Maas en Waal en Rijk van Nijmegen voerde in mandaat taken uit voor de gemeente Heumen en rechtsvoorgangers.
Verwerving Overbrenging 2024
Selectie Tijdens de bewerking zijn vooral kladstukken en ter kennisneming ontvangen stukken vernietigd.
Voorwaarden voor raadpleging Openbaar
AanvraaginstructieOpenbare archiefstukken kunnen via de website en in de studiezaal van het Regionaal Archief Nijmegen worden aangevraagd. Om een archiefstuk aan te vragen via onze website, gebruikt u de knop ‘Aanvragen’ op de detailpagina van het archiefstuk. Om een archiefstuk in de studiezaal aan te vragen noteert u op een aanvraagbriefje de naam van het archief en het inventarisnummer van het betreffende archiefstuk. Zie voor adres en openingstijden de website: https://regionaalarchiefnijmegen.nl.
Citeerinstructie Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste éénmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met een verkorte aanhaling. Volledig: "Regionaal Archief Nijmegen (RAN), 1807 Technische Kring Dienst (TKD) met betrekking tot de gemeente Heumen 1943 - 1961, inventarisnummer …." Verkort: "RAN, verkorte titel archief, inv.nr. …".